top of page

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Volem complementar la tasca educativa quan s'acabi l'horari escolar amb activitats que permetin al nostre alumnat aprofitar el temps lliure, fer esport, gaudir d'aspectes lúdics, apropar-se al mon del saber, de la música i el teatre tot aprofundint en allò que més els agrada i ajudant-los en el seu creixement personal.

ROBÒTICA
robòtica2.jpg

Estimula la passió per la tecnologia i el pensament crític, reforça les competències curriculars, fomenta el treball cooperatiu i potencia la creativitat.

PRIMÀRIA I ESO
NATACIÓ
piscina.JPG

Aquesta activitat permet la familiarització amb el medi aquàtic i la iniciació, el domini i el coneixement de les tècniques aquàtiques.

PARVULARI, CICLE INICIAL I  CICLE MITJÀ
ANGLÈS
foto_anglès.JPG
 A PARTI DE P3

Els nens i nenes aprenen mitjançant l'exposició continuada a l'idioma.

S'amplien les seves capacitats comunicatives, treballant-les i estimulant-les des del primer moment.

                     
MÈTODE I PROFESSORAT KIDS&US
GUITARRA
guitarra.JPG
A PARTIR DE 2n DE PRIMÀRIA

Activitat pensada per iniciar els alumnes en la tècnica de l'instrument, a partir de melodies senzilles i tradicionals. Treballem llenguatge musical i conjunt instrumental. A final de curs fem un concert obert a totes les famílies de l'escola.

teatre.JPG

Ajuda a superar les dificultats que representa parlar i actuar en públic, a adquirir més domini dels cos i de la veu i a responsabilitzar-se d'una tasca dins un grup. Tot el treball del curs queda reflectit en l'obra que es representa per les famílies a final de curs

A PARTIR DE CICLE MITJÀ I ESO
TEATRE
BÀSQUET
basquet.JPG

Es procura que l'esport sigui un complement dels estudis.

S'ensenyen aspectes tècnics i tàctics tot inculcant valors humans com la solidaritat, el respecte i la convivència, que es consolidaran a través del treball en equip.

A PARTIR DE P5

PERCUSSIÓ
PC200500.JPG

Desenvolupa la coordinació entre el moviment corporal, els ritmes, la intel·ligència musical i potencia la creativitat. Interpretem ritmes,  ens divertim fent música i creem sentiments de grup. 

PRIMÀRIA I ESO
bottom of page